Skip to content
Menu

Verliefd op het leven traject

Je hecht zoveel waarde aan je vrijheid, dat je de dingen die je echt wilt laat zitten. Gevangen in vrijheid, hoe krijg je het voor elkaar!

Je staat alleen op en gaat alleen naar bed. Niemand weet hoe jij je echt voelt omdat je niet over praat. Je hebt jezelf in je leven al zoveel liefde ontkent, dat je jezelf wijsgemaakt hebt dat een relatie niets voor jou is. Wat als iemand erachter komt wie jij echt bent? Nee, dan maar alleen.

Hoe zou het voor je zijn als…

  • Jij het jezelf waard vindt om liefde te ontvangen.
  • Jij erachter komt jij de meest aantrekkelijke versie van jezelf wordt, door juist helemaal jezelf te zijn.
  • Jij je niet langer laat tegenhouden om de dingen te gaan doen die je echt wilt doen.
  • Je erachter komt dat jij je vrijheid nooit kwijt zal raken, wat je ook doet.
  • Je niet langer een deel van jezelf hoef te verstoppen.

Je wel die liefdevolle relatie met jouw maatje kan hebben! Een relatie in de vorm die bij jou past, zonder verlies van je vrijheid.

Diensten

Dat is mogelijk als je mijn traject ‘verliefd op je leven!’ gaat volgen. Dit zijn in totaal 6 sessies. Elke maand hebben we een sessie van 1,5 uur. Ook tussen de sessies ben ik er voor jou! Met elke week een coachcall van 15 min.

Verliefophetleven Diensten2

Met mijn liefdevolle aanraking en zachte stem zorg ik ervoor dat jij je helemaal veilig en op je gemak voelt, in een intieme sfeer. Je zult je energie weer vrij voelen stromen door jouw lichaam. Zo creëer jij een mooi samenspel tussen je onbewuste en je lichaam, waardoor jij de signalen van je lichaam feilloos oppikt en je hiernaar kan gaan handelen. In deze staat ga je ervaren wat het is dat jou nog tegenhoudt om liefde te ontvangen. En hiermee ga je aan de slag.

Aan het einde van het traject ga je naar huis met:

  • Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf!
  • Een echt vrij leven.
  • Een gevoel van zijn. Jij weet wie je bent, alle delen van jezelf accepteer je, en daar sta je voor!

De investering voor dit traject is EUR 2250 (inclusief BTW).