Skip to content
Menu

Over Willemijn

Hoe het was

Ik ben begin 30 en heb twee hele jonge kinderen. Mijn baan als zeevarende heb ik opgegeven om er voor mijn gezin te zijn, ik heb een kantoorbaan waar ik weinig energie van krijg. Ik sport niet meer. Mijn vriendinnen zie ik nog nauwelijks. Mijn relatie heeft ook zijn dieptepunt bereikt. Ik voel me altijd moe, beroofd van mijn vrijheid en ik voel me vooral heel eenzaam. Liefde? Wat was dat ook al weer?

Na 4 jaar was ik er klaar mee!

Het roer om!

Letterlijk! Ik ben weer gaan varen! Natuurlijk was dat spannend en lastig. Als je steeds twee weken weg bent, dan mis je die bengels toch. Maar het geeft me wel een belangrijk deel van mijn vrijheid terug. Aan boord werk ik twaalf uur per dag, zeven dagen per week. Maar trek hier acht uur slaap vanaf en ik heb wel vier goddelijke uren per dag voor mijzelf! Ik sporten weer, heb tijd om boeken te lezen en cursussen te volgen. Of doe gewoon even helemaal niks.  Mijn energie is terug. Sterker nog, ik krijg steeds meer energie. Hierdoor kan ik steeds meer veranderingen doorvoeren. En ik krijg een steeds beter beeld van wat IK nu eigenlijk wil!

Ook mijn relatie is aan de beurt.  Ik spreek naar mijn man duidelijk uit wat ik mis; liefde, aandacht en positiviteit. Maar ik kijk ook eerlijk en oprecht naar mezelf. Ik wil ultieme vrijheid. Niet alles wat ik wil, verwacht ik uit één partner te kunnen halen. Ik wil meer avontuur in mijn leven. En ik heb nog wat dingen op mijn wishlist staan die ik een keer wil uitproberen. Met mijn man spreek ik af dat we een open relatie aangaan, waarin wij beiden vrij zijn om te doen en laten wat we willen. We bespreken alles met elkaar en checken regelmatig bij elkaar of het allemaal nog oké voelt. Dit heeft onze relatie een enorme boost gegeven.

En zo is het nu!

Ik heb het voor elkaar!!!

Ik ben vrij, heb liefde in overvloed, een prachtig gezin waarin ik nu heel happy ben. En ik heb bakken met energie!

Dat is nog eens een win-win-win-win situatie!

 

Over Mij 2

What’s next?

Op naar het volgende avontuur natuurlijk! Naar nog meer vrijheid! Het jarenlang werken op zee en het leiding geven aan een internationale crew heeft mij een hoop kennis opgeleverd. Deze mannenwereld bezorgde me heel veel inzicht in hoe ‘de man’ in elkaar steekt. Maar alleen varen is niet wat ik hier op aarde kom doen!

Ik ben mijn eigen praktijk ‘Verliefd Op Het Leven’ begonnen! Want ik ben er helemaal klaar voor om mijn visie wereldkundig te maken. Als liefde vrij echt kan stromen, dan wordt zij onvoorwaardelijk en onoverwinnelijk! Daar ben ik van overtuigd. Dan zijn er simpelweg geen problemen meer. Pas dan voel je je ultiem vrij en wordt jouw plek in de wereld echt de plek waar jij graag bent. Dit wil ik niet alleen voor mezelf, maar voor iedereen die daaraan toe is. Ben jij er aan toe, dan wil ik je graag bij dit proces helpen.

Pre-warning!!!

Ik ben een rasoptimist, passievol, sensueel, spiritueel, sportief en vol energie. Maar dan op een rustige manier (meer een marathonloper dan een sprinter). Ik ben lief, begripvol, open minded en kan goed luisteren.  Ik heb geen geduld voor mensen die alleen willen klagen, maar geen stappen willen zetten. Ik ben ook niet van de blabla gesprekjes maar ga liever meteen de diepte in. 

Iedereen heeft een verleden en heeft daarin leuke en minder leuke dingen meegemaakt. Dat geeft vorm aan het leven. In plaats van daarin blijven hangen of maar doorgaan, kun je een stap naar achter zetten en overzien wat er op dit moment is. Dat is de sleutel tot het maakbaar maken van het leven. De volgende stap is doen wat nodig is, om daar te raken waar ik wil zijn. Ook al moet je daarvoor soms hele gekke dingen doen (zoals jezelf een kick te bezorgen door (met parachute) uit een vliegtuig te springen. Of iedere ochtend heel koud douchen. Of, in mijn geval, wereldkundig maken dat ik een open relatie heb. Mensen die mij kennen zeggen wel vaker: ‘Jij krijgt ook altijd voor elkaar, wat je in je hoofd hebt.’ Klopt! En daar zorg ik helemaal zelf voor! En dat gun ik jou ook!

 

Nog meer over mij weten?

  • Ik hou van dansen (sensueel maar ook gewoon lekker gek).
  • Ik kan echt dubbel liggen van het lachen als ik een ‘stomme’ fout maak. Ik kan er wel om huilen, maar daar schiet ik toch ook niks mee op.
  • Ik kan handlezen, heb passie voor tantra, leef met de het ritme van de maan, kan hypnotiseren en vind het heerlijk om transreizen te maken (en daar hoef je niet eens de deur voor uit). Ik ben spiritueel, maar tegelijkertijd ook echt heel nuchter.
  • Ik heb al veel van de wereld gezien. Ik ben op bijzondere plaatsen geweest en heb bijzondere mensen ontmoet. Hoe meer ik ervan zie, des te meer wíl ik zien. Er is steeds meer te ontdekken, de wereld lijkt steeds groter te worden.
  • Ik lach veel, ik zie humor in heel veel dingen.
  • Ik kan heel goed alleen zijn.
  • Ik hou van de natuur (lekker wandelen in het bos, op het strand). En ik haal de natuur ook mijn huis in (veel planten, natuursteen, een heerlijke houtkachel. Ik heb zelfs berkenstammen in mijn woonkamer!)
  • Ik pluk zonder schaamte uit mijn eten wat ik niet lust, ook als ik in een restaurant ben of bij iemand anders eet.